TEAM PAKAR BORONG

TEAM PAKAR BORONG
SELAMAT DATANG
KE GROUP



TEAM PAKAR BORONG




Kami membuka peluang pada para usahawan untuk berniaga produk yang berkualiti serta mempunyai permintaan yang tinggi direct dari kilang.










PENTING !!

Anda hanya boleh AKSES kepada harga Agen setelah anda buat pendaftaran

DAFTAR SEKARANG >> KLIK SINI
(abaikan kalau dah pernah daftar sebelum ni)

Lepas Daftar anda boleh

LOGIN SEKARANG >> KLIK SINI

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Jangan Lupa
DAPATKAN UPDATE TERKINI !!

Jom Join ‘Team Bisnes Borong China’ 

KLIK SINI => https://t.me/BisnesBorongChina

+++++++++++++++++++++++++++++

Harga borong yang kami tawarkan adalah harga direct kilang.



Terdapat 3 jenis kategori produk seperti berikut :


APA MAKSUD POOL ORDER ? 

Stock belian belum naik kapal lagi..

Pool Order bermaksud kita ramai2 akan buat order secara berjemaah untuk dapatkan harga yang paling rendah dari kilang.

Selalunya kita ada tempoh buka order dan bila tempoh dah tutup, kita akan submit order pada kilang.

Normally kilang akan ambil masa dalam 5 to 7 hari untuk readykan barang yg kita ramai-ramai order.

Bila barang semua dah ready, kita akan arrange container untuk pick up and load barang yang kita order.

Selepas barang dah load dalam container, kita akan bawa container ke Port untuk naik kapal selepas settle chinese custom release then container akan dibawa masuk kedalam kapal dan tunggu waktu berlepas.

The whole process akan ambil masa dalam 4 hingga 5 minggu sampai pihak kastam Malaysia release.

KELEBIHAN BELI STOCK POOL ORDER

Harga Pool Order ni selalunya ditawarkan dengan harga yang paling rendah.
Sebagai peniaga, inilah peluang untuk kita grab bagi dapatkan stok belian kita rendah dan maksimakan margin keuntungan kita.

KEKURANGAN BELI STOCK POOL ORDER

Sudah pasti masa. Tempoh yang diambil untuk barang sampai agak lama TETAPI berbaloi sangat dengan harga yang ditawarkan


Senarai Produk
POOL ORDER



APA MAKSUD PRE ORDER ? 

Stock belian sudah naik kapal lagi..

Pre Order bermaksud stock belum sampai di Malaysia tetapi stock telah berapa di atas kapal dan dah on the way to Malaysia.

Stock ni adalah stock yang kami beli extra untuk rakan2 niaga yang tak sempat nak join Pool Order.

Bila stock dah naik kapal bermakna stock akan sampai dalam masa 2 minggu. 

Selalunya tempoh untuk stock sampai setelah container loading dari Port China adalah dalam masa 10 hari dan untuk custom clearance akan ambil masa dalam 2 hingga 3 hari.

KELEBIHAN BELI STOCK PRE ORDER

Harga Pre Order ditawarkan pada harga lebih tinggi sedikit dari harga Pool Order TETAPI lebih rendah dari harga Ready Stock.

Jadi grab peluang untuk belian stock pada harga rendah & tak perlu nak tunggu lama untuk terima stock barang.

KEKURANGAN BELI STOCK PRE ORDER

Perlu tunggu nak terima stock belian TETAPI tak lama pun nak tunggu sebab barang dah ada atas kapal.


Senarai Produk
PRE ORDER



APA MAKSUD READY STOCK ?

Stock belian dah tersedia ada di warehouse

Ready Stock bermaksud produk telah berada di Malaysia dan ready utk kami packing and post pada customer anda.

KELEBIHAN BELI STOCK READY STOCK

Tak perlu nak tunggu lama untuk dapatkan stock sebab Order hari, Insyallah next working kami dah post.

KEKURANGAN BELI STOCK PRE ORDER

Bak kata orang putih 'TIME IS MONEY'

Nak barang cepat, you have to pay the price tapi tak bermakna harga kami harga Yahudi, cuma harga Ready Stock ni tinggi la sikit dari harga Pool Order ataupun Pre Order.

Harga Ready Stock yang kami tawarkan jugak adalah harga kawan-2 jugak... Berbaloi :)


Senarai Produk
READY STOCK

+++++++++++++++++++++
Jangan Lupa
DAPATKAN UPDATE TERKINI !!

Jom Join Team 'Bisnes Borong China’ 

KLIK SINI => https://t.me/BisnesBorongChina

+++++++++++++++++++++


Perlukan Bantuan ?